18 Mayıs 2015 Pazartesi

İSTİKLAL'DE KÜÇÜK BİR KAÇAMAK...



İstiklal Cadde'si her zaman kalabalığı,keşmekeşi her sokaktan kulağınıza gelen farklı farklı müzikleriyle hem sizi büyüler hem de zaman zaman değişik kaçış noktaları aramaya iter. Yolunuz İstiklal'e düştüğünde bu karmaşadan biraz olsun da uzaklaşmak isterseniz sizi harika bir kaçış noktası beklemekte...

Tag Cafe Bistro sıcak atmosferi güler yüzlü çalışanları keyifli müzikleriyle adeta çölde bir vaha hissini yaşatıyor. Mekanda birbirinden değişik uygun fiyatlı kokteyller de keyfinizi iyice arttırıyor. Menüsü oldukça zengin hemen hemen yemek istediğiniz her şeyi bulabiliyorsunuz. Bu sebeple en kısa zamanda yeni tatlar denemek için tekrar tekrar gitmek istiyorsunuz.

Yolunuz Tag Cafe Bistro'ya düşerse muhakkak pizzalarından ve rengarenk kokteyllerinden denemenizi tavsiye ederim. Yer bulursanız eğer İstiklal'e bakan masalardan birine oturup saatlerce keyif yapabilirsiniz. Haftasonları müziğin sesinin yükselmesiyle birlikte elinizde içkilerle sokakta arkadaşlarınızla sohbet edip haftanın yorgunluğunu da atabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder