30 Nisan 2015 Perşembe

YA CANINIZ GÖZLEME ÇEKERSE???



Ne zaman yolum Taksim'e düşse canım hep enteresan yemekler çeker. Bunun için illa aç olmam da gerekmez. Hatta doyurucu bir yemek yemiş olup üstüne kahvemi içmiş bile olsam aklıma bir şey takıldı mı mutlaka onu bulup yemem gerekir.

Geçtiğimiz hafta da Taksime gittiğimde yine aynısı başıma geldi. Birdenbire canım gözleme çekti. Üniversite hazırlığı Taksim'de okuduğum için aşağı yukarı hangi sokakta ne var bilirim bu sebepten de ayaklarım beni Marko Paşa'ya götürdü.

Marko Paşa otantik ortamı, kapıda mantı ve gözleme açan yaşlı teyzesi ile turistlerin de son derece ilgisini çeken bir mekan. Gözlemeleri ,mantısı mezeleri ile midenize bayram yaşatan bir yer. Fiyatlar son derece makul, personel güleryüzlü,mekanda ki masaların birinde mutlaka bir turist grubu bulunuyor.

Sonuç olarak ben canımın çektiği kıymalı gözlemeyi yedim ama en kısa zamanda mantısını da yemek için buraya uğrayacağımı biliyorum. Sizin de yolunuz Taksim'e düşerse Marko Paşa'nın lezzetlerini denemeden gününüze devam etmeyin derim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder