21 Nisan 2015 Salı

ÖZEL GÜNLER İÇİN MÜKEMMEL SEÇİM :PENİNSULA RESTAURANT


Hepimiz özel günlerde gidecek değişik yerler ararız. Karaköy'de yer alan Peninsula Restaurant özellikle yıldönümleri ve romantik akşam yemeği kutlamaları için oldukça iyi bir alternatif. Restauranta girer girmez karşınıza çıkan harika manzara ve ardından sipariş ettiğiniz birbirinden güzel yemeklerle doğru bir seçim yaptığınızı anlıyorsunuz. Servis elemanları son derece ilgili ve yemeğin sunumunu son derece başarılı bir şekilde gerçekleştiriyorlar.

Peninsula'yı baharın kendisini iyice hissettirdiği güzel bir havada tercih etmenizi tavsiye ederiz çünkü terasın üstü açılıyor ve kendinizi manzarayla daha da iç içe hissediyorsunuz. Manzaraya karşı kadeh kaldırmak hem çok keyifli hem de seçtiğiniz yemeklerin lezzeti bir kat daha artıyor sanki. Yemeklere gelecek olursak biz meze tabağını başlangıç olarak tercih ettik. Yediğimiz tüm mezeler son derece başarılıydı.Daha sonra yediğimiz sıcak deniz ürünleri de aynı derecede lezzetliydi.

Peninsula'da manzaradan ya da yemeklerin lezzetinden farklı olarak fiyatlar da sizi son derece şaşırtmakta. Bu kadar şık bir ambiyansa sahip olan mekanda fiyatlar  son derece uygun. Gözü kapalı herkese tavsiye ederiz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder