8 Nisan 2015 Çarşamba

MARMELAT: GALATA'DA GERÇEK BİR EGE KAHVALTISI


Marmelat  Cafe ;Galata'da konuklarına otantik lezzetler sunan bir mekan. Özellikle kahvaltılarıyla müşterilerinin hem gözlerini hem de midelerini harika bir şekilde doyurmayı başarıyorlar. Kahvaltı menüsünde bir çok sürprizi barındıran mekanda neredeyse yok yok diyebiliriz. Cunda'dan gelen peynirleri, Edremit sucuğu,Kastamonu Pastırması ve Menemeni bir harika. Sırf bu lezzetleri yemek için defalarca gideceğinizin garantisini veriyoruz.

Marmelat Cafe'nin konumuna gelince Galata Kulesi'ni 50 metre geçtikten sonra karşınıza çıkan ilk sokağa döndüğünüzde hemen karşınıza çıkıyor mekan. Özellikle son zamanlarda fabrikasyon kahvaltı çıkaran bir çok yerden oldukça farklı lezzetler sunmasıyla kendini diğerler mekanlardan farklı kılıyor Marmelat. Adından da anlaşılacağı gibi yöresel marmelatları çok ünlü.Aynı zamanda kahvaltıda size birbirinden lezzetli ekmek çeşitleri sunarak da midenizi fethediyorlar :)

Marmelat Cafe sıcak ortamı,ilgili servis personelleri ve uygun fiyatlarıyla herkese şiddetle tavsiye edeceğimiz bir mekan.Antakya ve Ege'den gelen lezzetleriyle midenize bir şölen yaşatmak isterseniz Marmelat'ın leziz dünyasıyla en kısa zamanda tanışın deriz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder