17 Mart 2015 Salı

ŞAMPİYONLARIN KAHVALTISI COOKPOİNT'DE


"Şampiyonların Kahvaltısı" denince kimimizin aklına Kurt Vonnegut'ın romanından uyarlanan  ünlü Bruce Willes filmi gelir, benim gibi damak tadına düşkünler içinse içinde bir tek kuş sütünün eksik olduğu, doyurucu,pazar sabahlarının vazgeçilmez ilk öğünü...Hafta içinde kahvaltı etmeyi çok sevdiğimi söyleyemesem de Pazar günü olunca iş değişiyor, güzel bir kahvaltı etmezsem günüm eksik başlıyor.

Son zamanlarda keşfettiğim kahvaltılarıyla aklımı başımdan alan şirin bir Ortaköy Cafesi Cookpoint...Uygun fiyatları,güleryüzlü ve ilgili çalışanları ile keşke her gün haftasonu olsa da böyle uzun uzun keyifle kahvaltı edebilsek dedirten bir yer burası.

Ortaköy'de Eski Bahçe Sokak'da yer alan Cookpoint'de kahvaltı tabağı istediğinizde önünüze ilk önce kocaman önce gözünüzü sonra da midenizi doyuran bir şaheser geliyor.Menemen, ve pişisinin de bir harika olduğunu söyleyebilirim.Mekana iki kez kahvaltısı için gitmiş olsam da en yakın zamanda mantısını denemek için de uğrayacağım.

Siz de lezzetli ve bol kahkahalı bir kahvaltı yapmak istiyorsanız bu hafta sonu Cookpoint'e uğrayın derim.Şimdiden hepinize afiyet olsun...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder